Αιτήσεις Πρακτικής Άσκησης εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2016-17

Η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών/τριών του Τμήματος Ψυχολογίας για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει στις 1/4/2017 και θα ολοκληρωθεί  στις 31/5/2017.

Παρακαλούνται οι προπτυχιακοί φοιτητές/τριες του Τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016 - 2017 να υποβάλουν την on-line  αίτηση.

 

Οι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους από την Παρασκευή 10/3 έως και την Τρίτη 14/3/2017 και ώρα 20.00. Δικαίωμα αίτησης έχουν μόνο οι φοιτητές και φοιτήτριες που είχαν υποβάλει προ-αίτηση.

 

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε με σειρά προτεραιότητας μέχρι και 9 Δομές. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε, αν το επιθυμείτε, λιγότερες από 9. 

Όσοι/ες φοιτητές/τριες δεν έχουν Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ είτε ως άμεσα είτε ως έμμεσα ασφαλισμένοι/ες, θα πρέπει να κάνουν απογραφή στο ΙΚΑ Αριστοτέλους έως τις 9/3, προσκομίζοντας την ταυτότητά τους και το ΑΜΚΑ τους.

Σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία της αίτησης και για όλα τα έντυπα που αφορούν την Πρακτική από την ιστοσελίδα της Πρακτικής Άσκησης:

URL: http://www.dasta.auth.gr

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης

Παναγιώτα Μεταλλίδου

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Ψυχολογίας ΑΠΘ

Image: