6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας-Έγκαιρη εγγραφή φοιτητών

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές, 

σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία εγγραφής στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας με διεθνή συμμετοχή, με τίτλο «Άνθρωπος μικρός, μεγάλος, μέγας!» λήγει στις 20 Μαρτίου. Μέχρι τότε το κόστος εγγραφής για εσάς είναι 20 ευρώ. Μπορείτε, επίσης, να δηλώσετε συμμετοχή στα προσυνεδριακά εργαστήρια, με κόστος 15 ευρώ. Εδώ, οι θέσεις είναι περιορισμένες γι' αυτό... σπεύσατε!

Οι εργασίες του συνεδρίου θα αφορούν όχι μόνο σε θέματα Αναπτυξιακής Ψυχολογίας (ποικίλες διαστάσεις από την ατομική, τη σχολική, την κοινωνική και την επαγγελματική ζωή του δια βίου αναπτυσσόμενου ατόμου), αλλά και της Ειδικής Αγωγής και πολλά άλλα! Οι γλώσσες είναι ελληνικά και αγγλικά (καλή ευκαιρία για practice!).

Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να συναντηθούμε όλα τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικοί και φοιτητές, για να παρακολουθήσουμε τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις, να γνωριστούμε και να αναζητήσουμε επιστημονικές συνεργασίες, να εμπνευστούμε από νέες προκλήσεις στην επιστήμη, την ψυχική υγεία και την εκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον Κλάδο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 10-13 Μαΐου 2018. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:  

http://developmentalpsychology2018.gr

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

 

καθ. Μαρία Πλατσίδου

Πρόεδρος του συνεδρίου

Ημερομηνίες: 
Τρίτη, Μάρτιος 6, 2018 - Τρίτη, Μάρτιος 20, 2018