Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS-Πρόσκληση συμμετοχής 2021-22-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το Ίδρυμα Λαμπράκη και η οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ανακοίνωσε την επέκταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης νέων γυναικών WOMENTORS μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Όσες νέες γυναίκες 18-35 ετών ενδιαφέρονται για τα δωρεάν σεμινάρια, αλλά δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ: https://www.womentors.gr/prosklisi-symmetochis-sta-dorean-seminaria-endynamosis-neon-gynaikon-tou-womentors-2021-22/

Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι, λόγω της πορείας της πανδημίας, τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και φέτος διαδικτυακά μέσα από μια σειρά 10 online σεμιναρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από τον Νοέμβριο 2021, μέχρι και τον Ιούνιο 2022.

Αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν στη διάρκεια της χρονιάς, θα δοθεί η δυνατότητα δια ζώσης πραγματοποίησης των σεμιναρίων στις πόλεις τις οποίες πραγματοποιείται το πρόγραμμα. Όσες συμμετέχουσες δε διαμένουν σε μία από αυτές τις πόλεις θα μπορέσουν να συνεχίσουν με τη διαδικτυακή παρακολούθηση των σεμιναρίων καθόλη τη χρονιά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις "Συχνές Ερωτήσεις" της ιστοσελίδας του προγράμματος στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes/

 

Για το σκοπό αυτό, παραθέτουμε τα ακόλουθα:

Ημερομηνίες: 
Δευτέρα, Σεπτέμβριος 20, 2021 - Πέμπτη, Σεπτέμβριος 30, 2021