Χρ. Παπαχρήστου: Ανακοίνωση για πτυχιακές 2023-2024

Το 2023-24 θα αναλάβω εποπτεία 6 πτυχιακών. Όσες/οι φοιτήτριες/ες ενδιαφέρονται να εκπονήσουν πτυχιακή εργασία υπό την εποπτεία μου μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να απαντήσουν κάποιες ερωτήσεις στην παρακάτω φόρμα google

https://docs.google.com/forms/d/1QH72s7cHJUktCIXoQiT9Y93UBQoaMa4HO8MIv9C-ogs/viewform?edit_requested=true


Θα εποπτεύσω πτυχιακές σε ευρύτερες θεματικές που προτείνω εγώ (μεταμοσχεύσεις, διατροφικές διαταραχές, δεοντολογία στην άσκηση της ψυχοθεραπείας), καθώς και πτυχιακές με θέματα που προτείνετε εσείς που εμπίπτουν στο ευρύτερο γνωστικό πεδίο της κλινικής και θεωρώ πως έχω τη γνώση και ικανότητα να εποπτεύσω. Βασική προϋπόθεση να μπορείτε να δεσμευτείτε σε συστηματική ομαδική εποπτεία ανά δύο εβδομάδες περίπου.

Έχετε τη δυνατότητα στη φόρμα google
α) να προτείνετε κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει και πως σκέφτεστε να το προσεγγίσετε (ερευνητικό ερώτημα, μέθοδος) χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό,
β) να δηλώσετε ενδιαφέρον για τις θεματικές που προτείνω εγώ 
γ) ή και τα δύο

Θα εποπτεύσω μόνο ερευνητικές πτυχιακές είτε με ποιοτικές είτε με ποσοτικές μεθόδους. 

Την Πέμπτη 1.6.23 και Παρασκευή 2.6.23 θα πραγματοποιηθούν 10λεπτες συναντήσεις δια ζώσης ή διαδικτυακά με κάθε ομάδα ή με μεμονωμένα άτομα που ενδιαφέρονται για εκπόνηση πτυχιακής και συμπλήρωσαν τη φόρμα google. Όσες/οι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μέσω email στις αρχές Ιουνίου.

Παρακαλώ αν είστε ήδη ομάδα των δύο να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας όχι ξεχωριστά, αλλά μαζί σε μία καταχώρηση στη φόρμα google.

Χριστίνα Παπαχρήστου