Π. Μεταλλίδου-Εποπτεία πτυχιακών εργασιών 2023-24

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα αναλάβω την εποπτεία πτυχιακών εργασιών οι οποίες μπορεί να είναι βιβλιογραφικές ή ερευνητικές στα πεδία της Γνωστικής Ψυχολογίας και των εφαρμογών της στην Εκπαίδευση και θα εκπονούνται από 2 φοιτήτριες/ητές κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Όσες/οι ενδιαφέρεστε να εκπονήσετε πτυχιακή εργασία υπό την εποπτεία μου, παρακαλείσθε να μου στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (pmetall@psy.auth.gr) μέχρι τις 8 Ιουνίου, στο οποίο θα αναφέρετε τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, Εξάμηνο φοίτησης (τρέχον)

2. Ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, Εξάμηνο φοίτησης (τρέχον) φοιτήτριας/ητή, με την/τον οποία/ο επιθυμείτε να εκπονήσετε μαζί πτυχιακή εργασία.

3. Θέματα ενδιαφερόντων (μέχρι 2) και σε παρένθεση αν επιθυμείτε βιβλιογραφική ή ερευνητική πτυχιακή. Εφόσον ενδιαφέρεστε για ερευνητική πτυχιακή, τα προτεινόμενα θέματα πρέπει να συνδέονται με τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα, τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

4. Βαθμοί στα μαθήματα του Τομέα της Πειραματικής-Γνωστικής Ψυχολογίας.

 Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος έως τις 10 Ιουνίου 2023.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε περίπτωση που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής και σε άλλες/ους διδάσκουσες/οντες, να με ενημερώσετε άμεσα αν έχετε επιλεγεί.

Π. Μεταλλίδου