Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη του Τμήματος Ψυχολογίας θα παραμείνει κλειστή από 30/07/20 έως 28/08/20.

 

Από τη βιβλιοθήκη

Του Τμήματος Ψυχολογίας

Καλό Καλοκαίρι

 

Σας ενημερώνουμε ότι η βιβλιοθήκη του Τμήματος Ψυχολογίας από 6/07/20 έως και 31/07/20 θα λειτουργεί μόνο κάθε Τρίτη και Τετάρτη και μόνο με ραντεβού μέσω e-mail (enixarli@psy.auth.gr) για δανεισμούς και επιστροφές βιβλίων από 9:00π.μ. έως 2:00μ.μ.

Ευχαριστούμε

Από τη βιβλιοθήκη Τμήματος Ψυχολογίας

 

Σας ενημερώνουμε ότι η βιβλιοθήκη του Τμήματος Ψυχολογίας θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ κατόπιν ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00π.μ. έως τις 2:00μ.μ. μόνο για δανεισμό, επιστροφή βιβλίων και επιστροφή συγγραμμάτων ευδόξου. Για καθεμία από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες απαιτείται η πρότερη επικοινωνία με τη βιβλιοθήκη μέσω του email: enixarli@psy.auth.gr.

Η παραλαβή του τεκμηρίου (των τεκμηρίων) και η επιστροφή τους θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης την επόμενη ημέρα στην είσοδο της βιβλιοθήκης κατά τις ώρες της λειτουργίας της και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του ΕΟΔΥ.

Δεν επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο της βιβλιοθήκης, στα βιβλιοστάσια και η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών της βιβλιοθήκης.

Δεν εκδίδονται ούτε επανεκδίδονται κάρτες για εξωτερικούς χρήστες.

 

Η Βιβλιοθήκη του Τμήματος Ψυχολογίας αποτελεί τμήμα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ.  Παρέχει υπηρεσίες δανεισμού στα μέλη της και αναγνωστήριο για τους φοιτητές.
Αίθουσα 201, 2ος όροφος
Παλαιό Κτίριο Φιλοσοφικής Σχολής

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης
2310 997339

Πληροφορίες
Νιξαρλίδου Ελένη

Κανονισμός Βιβλιοθήκης

Ταξινομικό Σύστημα Βιβλιοθήκης

 

 

Παζάρι βιβλίων