Διαθεσιμότητα για εκπόνηση διπλωματικών εργασιών

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

 

Σας ενημερώνω ότι έχω τη δυνατότητα να αναλάβω την επίβλεψη διπλωματικών εργασιών για έξι (6) διμελείς ομάδες φοιτητών/φοιτητριών.

Τα βασικά ερευνητικά μου ενδιαφέροντα, στο πλαίσιο των οποίων μπορούν να διαμορφωθούν θέματα διπλωματικών εργασιών, περιλαμβάνουν:

Τις αναπτυξιακές τροχιές των Επιτελικών Λειτουργιών και της Θεωρίας του Νου στην τυπική και άτυπη ανάπτυξη.

Τον αυτισμό και άλλες νευροαναπτυξιακές διαταραχές, καθώς και τις συννοσηρότητές τους, από την παιδική έως την ενήλικη ζωή.

Τη σχέση των γνωστικών λειτουργιών με τη γλωσσική, μαθησιακή, προσαρμοστική και κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη στην τυπική και άτυπη ανάπτυξη.

Την ανάπτυξη και ωρίμανση των νευρογνωστικών μηχανισμών που υποστηρίζουν τη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη.

Τον σχεδιασμό και την αξιολόγηση γνωστικών, γλωσσικών, εκπαιδευτικών και τεχνολογικά υποστηριζόμενων παρεμβάσεων.

 

Οι παραπάνω θεματικές είναι ενδεικτικές και μπορούν να εξειδικευτούν με βάση τα επιμέρους ερευνητικά ενδιαφέροντα των φοιτητών/φοιτητριών.

 

Παρακαλώ όσες και όσους ενδιαφέρεστε να εκπονήσετε τη διπλωματική σας εργασία υπό την επίβλεψή μου να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Με εκτίμηση

Ευαγγελία Κούκλαρη

ekouklari@psy.auth.gr

Περισσότερες Ανακοινώσεις

Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα