Σύμφωνα με τον Κανονισμό Διεξαγωγής Τελετών Ορκωμοσίας του Α.Π.Θ., για την τέλεση των ορκωμοσιών, σε κάθε φοιτητή/φοιτήτρια διατίθενται πέντε (5) προσκλήσεις για την παρουσία των προσώπων που επιθυμεί στην τελετή ορκωμοσίας.
Πολύτεκνοι: Οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν προσκλήσεις για 2 επιπλέον άτομα εφόσον αποστείλουν τα στοιχεία των ατόμων αυτών στο info@psy.auth.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17/7/2026 και ώρα 10.00.
Οι φοιτητές/τριες καλούνται να εκδίδουν προσκλήσεις για τους προσκεκλημένους τους μέσα από την εφαρμογή:
Οδηγίες για την τέλεση της ορκωμοσίας
Η είσοδος και η έξοδος στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο (πλευρά Εγνατίας). Εξαιρούνται οι φοιτητές/τριες ΑΜΕΑ, καθώς και συνοδοί /καλεσμένοι ΑΜΕΑ, η είσοδος των οποίων θα γίνεται στην Αίθουσα Τελετών από την πλάγια είσοδο του Κτιρίου Διοίκησης.
Παρακαλούμε οι απόφοιτοι/ες να βρίσκονται στην αίθουσα τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης της ορκωμοσίας.
Σημαντική Σημείωση
Εντός της Αίθουσας Τελετών καθώς και στους εξωτερικούς χώρους όπου διεξάγονται οι ορκωμοσίες απαγορεύονται αυστηρά:
- η χρήση κομφετί ή άλλων παρόμοιων υλικών,
- οι ηχητικές παρεμβάσεις με ντουντούκες ή άλλα μέσα ενίσχυσης ήχου,
- η κατανάλωση τροφίμων και ποτών.
Παρακαλούμε θερμά για την τήρηση των παραπάνω, προκειμένου η τελετή να διεξαχθεί ομαλά και με τον σεβασμό που αρμόζει στην ακαδημαϊκή αυτή στιγμή
Επισυνάπτεται ο Κανονισμός Διεξαγωγής Τελετών Ορκωμοσίας του Α.Π.Θ.
1.Διαδικασία-Κανονισμός διεξαγωγής τελετών ορκωμοσίας ΑΠΘ_Συνεδρίαση Συγκλήτου 3167_8-10-2025