Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Erasmus+ Σπουδές για το ακαδ. έτος 2023-24

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Tα αποτελέσματα της διαδικασίας μοριοδότησης και επιλογής για το ακαδ. έτος 2023-24 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΕΠ (https://eurep.auth.gr/el/node/2385).

Η διαδικασία, όπως εξηγήθηκε αναλυτικά στην ενημέρωση του Τμήματός μας (τη οποία είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα μας εδώ), βασίζεται στον αλγόριθμο που έχει οριστεί απο το ΤΕΕΠ και περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους (Μέσος όρος βαθμολογίας, Λόγος ECTS, έτος σπουδών, Γλώσσα Διδασκαλίας σε κάθε πανεπιστήμιο και κίνητρα συμμετοχής). Είναι προφανές ότι είναι μία ανταγωνιστική διαδικασία στην οποία πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι επιλογές που έχετε κάνει και η σειρά προτίμησης που έχετε δηλώσει. 

Με βαση την κατάταξη σύμφωνα με την παραπάνω μοριοδότηση επιλέχθηκαν: α) 36 φοιτητές/ήτριες που τοποθετήθηκαν σε κάποια θέση και περιλαμβάνονται στην κατάσταση που ανακοίνωσε το ΤΕΕΠ και β) 15 αναπληρωματικοί/ές (επισυνάπτεται ο αντίστοιχος πίνακας) ο  οι οποίοι/ες θα ενημερωθούν απο΄το ΤΕΕΠ μόνον σε περίπτωση ακύρωση μετακίνησης. 

Εφόσον εξακολουθείτε να έχετε απορίες, είστε ευπρόσδεκτες/οι στις παρακάτω ώρες συνεργασίας μας (μετά τις διακοπές του Πάσχα):

Ελευθερία Γωνίδα, Τετάρτη 11.00-13.00 
Λητώ-Ελένη Μιχαλοπούλου, Τρίτη 17-18:00 και Τετάρτη 13-14:00
Μαλαματή Τσαπουτζόγλου, Δευτέρα 12.00-14.00 (μόνο για την εβδομάδα 24-28 Απριλίου οι ώρες συνεργασίας θα μεταφερθούν την Τετάρτη 26/4 αντί της Δευτέρας)